FAQ

Verzending
Retourneren
Service
Productvragen

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendtarieven verschillen per productcategorie, dit heeft voornamelijk met het gewicht te maken en daarnaast dienen sommige van onze producten als ADR goederen verzonden te worden, hiervoor rekenen wij extra kosten. Globaal rekenen wij € 9,95 voor het verzenden van coatings, primers en seallagen. Voor zwaardere producten zoals PVC en egalisaties rekenen wij een vast bedrag van 50 euro. In de winkelwagen worden de verzendkosten berekenend. Boven de 500 euro wordt in ieder geval elke bestelling gratis verzonden!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Indien wij het product uit voorraad leveren dan verzenden we bestellingen die voor 15.00 geplaatst zijn dezelfde dag nog. Bestellingen die niet uit voorraad geleverd worden kunnen iets langer onderweg zijn, maar wij doen voor elke bestelling onze uiterse best om deze zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren.

Waarom heb ik mijn volledige bestelling niet ontvangen?

Het is goed mogelijk dat je bestelling in meerdere pakketten en eventueel via verschillende vervoerders vervoerd wordt. Het kan dus wel eens voorkomen dat je bestelling in delen geleverd wordt.

Kan ik mijn bestelling laten afleveren bij een afhaalpunt?

Dit is helaas niet mogelijk.

Kan ik een specifieke dag aangeven voor levering?

Dit is in principe niet mogelijk, maar bij grote bestellingen wordt er altijd wel doorgegeven wanneer de vervoerder van plan is om langs te komen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Het is mogelijk om binnen 14 dagen je bestelling retour te sturen. De producten dienen in orginele staat terug gestuurd te worden. Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Hoe kan ik retour aanvragen?

Je kunt een retour aanvragen door contact op te nemen met onze klantenservice.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Ja, je dient zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling te betalen.

Wat als het product beschadigd is bij ontvangst?

Neem dan contact op met de klantenservice en dan zoeken we uiteraard naar een oplossing.

Is het mogelijk om een vloer door WEBfloors te laten plaatsen?

Wij bieden professionele legservice voor PVC en kunstharsgebonden vloeren aan. Dit doen we in samenwerking met vloerenleggers door het gehele land. Wij helpen je dan ook graag met het plaatsen of aanbrengen van je nieuwe vloer.

Wat zijn de beschikbare betaalmethodes?

Wij bieden verschillende betaalmethodes aan, onder andere; Ideal, creditkaart, Bancontact. Ook betaling op factuur is mogelijk.

Is het mogelijk om een vloermonster aan te vragen?

Ja dat kan, vul hiervoor het formulier in. Het aanvragen en opsturen is volledig gratis!

Maken jullie gebruik van speciale prijzen voor grootafnemers?

Wij hanteren al zeer voordelige prijzen. Echter bij een grote afname kan je altijd even contact opnemen en dan kunnen we kijken of we nog wat kunnen betekenen voor je.

Kan ik PVC vloeren zelf leggen?

Ja, PVC vloeren zijn redelijk eenvoudig zelf te leggen met de juiste gereedschappen. Click PVC leggen is vergelijkbaar met het leggen van laminaat.

Is PVC geschikt i.c.m. vloerverwarming?

PVC vloeren zijn een goede warmtegeleider en PVC is dus heel geschikt om over vloerverwarming te leggen.

Wat is de levensduur van PVC vloeren?

A-merk PVC vloeren hebben een levensduur tot wel 30 jaar.

Wat is embossing?

Embossing is de structuur van de vloer en zorgt ervoor dat het heel erg lijkt op natuurlijke materialen. De embossing van onze A-merk PVC vloeren zorgen voor een realistischere look en feel dan goedkopere merken.

Is een PVC vloer duurzaam?

Een PVC vloer is zeer slijtvast en heeft een lange levensduur. Daarnaast voldoen al onze vloeren aan strenge normen ter bescherming van mens en milieu.

Klantenservice

Online

Hallo 👋 Wij helpen je graag! Laat een Whatsapp bericht achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.